TROUWEN IN ’T OUDE RAADHUIS MAARN

Met zijn karakteristieke gevel en bordes is het Raadhuis Maarn een stijlvolle blikvanger op jullie huwelijksdag. De voormalige Raadzaal is geheel in zijn oorspronkelijke staat gerestaureerd en is nu een stijlvolle ruimte voor een sprookjeshuwelijk. Met zijn hoge plafond, glas-in-loodramen en sfeervolle inrichting is dit de perfecte plek om elkaar het ja-woord te geven. De ruimte is geschikt voor groepen tot 50 personen.

Voor kleine gezelschappen is het ook mogelijk om in de voormalige Burgemeesterskamer te trouwen. Ook deze kamer is geheel gerestaureerd en stijlvol ingericht. Juist voor kleine gezelschappen is dit een intieme plek om het huwelijk of geregistreerd partnerschap te sluiten. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 10 personen.

Tevens is het mogelijk om na het huwelijk of geregistreerd partnerschap het glas te heffen met uw gasten of om uw receptie in het Raadhuis te houden.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak om eens vrijblijvend te komen kijken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om van uw huwelijksdag een onvergetelijke beleving te maken.